Parametr | Popis |
Botanický název | Theobroma cacao |
Velikost balení | 25 kg |
Minimální množství v objednávce | 25 kg |
Původ | Afrika, Jižní Amerika |
Jak produkt vypadá | fazole |
Dostupnost | velkoobchodní množství, soukromá značka |
Kvalita | organické a konvenční |
Minimální doba trvanlivosti | 24-36 měsíců |
Velikost porce | 28 gramů |
Kategorie | superpotraviny |
Tyto stromy se pěstují na malých farmách v amazonských lesích v Africe a Peru. Jedná se o zdroj pro získání kakaových bobů. Tyto fazole jsou sklízeny, čištěny, tříděny a velmi pečlivě sušeny. Kakaové boby jsou surovinami pro čokoládu. Tyto fazole mohou nabídnout kakaové máslo a další kakaové sušiny, které se extrahují.
Původ syrových kakaových bobů
Botanický název kakaovníku je Theobroma cacao a je zdrojem čokolády. Kakaové boby se v zásadě používají k výrobě čokolády a sklízejí se z tohoto stromu. Plodem tohoto stromu se říká lusky a semena tohoto ovoce jsou fazole. Plášť tobolky je jasně zbarvený a má velmi tvrdou skořápku. Rostou na větvích stromu ve formě shluků. Tyto lusky jsou nevoňavé malé bílé květy, které se nazývají kauliflorie. Tyto květiny rostou na letitých větvích stromu.
NutriBoost nabízí kakaové boby pocházející z Peru a Afriky. V Peru rostou hlavně v lesnických oblastech jako Amazonie, Junín, Cusco, Ayacucho a San Martin. Chuť kakaových bobů je hořká, stejně jako neslazená čokoláda.
Jak používat syrové kakaové boby
Mohou být použity jako; namleté s kávou, oloupané a určené ke konzumaci, pražené, drcené a přidávané do smoothie, müsli, zmrzliny, směsi, těsta na sušenky nebo jako náhradu v receptech nebo dezertech za čokoládové lupínky.
Syrové kakaové boby – Velkoobchod
Nakupujte syrová kakaová zrna ve velkém množství od NutriBoost. Očekávejte nízké minimální objednané množství, konkurenceschopné ceny a vysokou kvalitu. Produkt nabízíme ve velkoobchodním množství i jako soukromou značku.