Organický Palmový cukr
Získává se z kokosové palmy (Cocos nucifera), které rostou v diverzním a přirozeném ekosystému mimo oblasti s vyčerpanou půdou. Nutriboost organický palmový cukr je získáván v Indonésii ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Nektar je potom sušen v místních vesnicích domorodců a takto získané krystalky jsou výjimečnou pochutinou s jemně karamelovou příchutí.
Použití a dávkování palmového cukru
Palmový cukr je nejlepším přírodním sladidlem. Vysoce výživný organický palmový cukr slouží jako jednoduchá náhražka cukru.Chutná podobně jako hnědý (třtinový cukr), ale má výraznější karamelovou a lehce ovocnou příchuť. Organický palmový cukr je perfektní volbou pro každé použití, od kávy po čaj, cereálie, pečení a zákusky.
Doporučená denní dávka organického palmového oleje je 4 gram (1-2 lžičky) denně.
Tento výrobek nenahrazuje léky a měl by být chápán jako doplněk k vyváženému stravovacímu plánu. Informace na této stránce jsou pouze informativní charakteru a nelze je považovat za radu nebo návod k obsluze.
Organický palmový cukr velkoobchod
NutriBoost, je velkoobchod superpotravin, ořechů, semen a plodů. Dodáváme organický palmový cukr a konvenční palmový cukr. Balení můžete zvolit jak bulk, tak menší se soukromou značkou nebo NutriBoost etiketou.
Kontaktujte nás prosím prostřednictvím kontaktního formuláře nebo telefonicky a řekněte nám více o Vašich přáních!