This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
Parametr Popis
Botanický název Oryza sativa
Velikost balení 25 kg
Minimální množství v objednávce 25 kg
Původ Nizozemsko
Jak produkt vypadá spinavě bílý hnědý prášek
Dostupnost velkoobchodní množství, soukromá značka
Kvalita organické, konvenční
Minimální doba trvanlivosti 12-24 měsíců
Velikost porce 100 gramů
Kategorie mouky

Rýžový prášek nebo rýžová mouka se vyrábí drcením jemné rýže. Po odstranění nepoživatelného vnějšího obalu celozrnné rýže získáme hnědou rýžovou mouku. Rýžová mouka je bezlepková, proto ji lze použít místo pšeničné mouky. Rýžovou mouku můžete také použít jako zahušťovadlo.

Původ produktu rýžová mouka, hnědá

Rýže byla poprvé pěstována v jižní Číně v roce 6000 před naším letopočtem. Po nějaké době se začala šířit v Indii, Thajsku a Vietnamu. Právě teď jsou Indie a Čína zodpovědné za produkci 50 % veškeré rýže na světě. Mezi hlavní státy v USA, které produkují hlavně rýži, patří Arkansas, Louisiana a Kalifornie.

V těch částech světa, kde se rýže používá jako hlavní složka potravin, se místo pšeničné mouky většinou používá rýžová mouka. Po zavedení v západních zemích v 80. letech se stala hlavní složkou pekařského zboží a zpracovaných potravin rychle. 90 % světové produkce a spotřeby rýže je v Asii.

Hnědá rýže má tmavou barvu a tvrdou strukturu. Proto se po rozdrcení primárně používá k výrobě chleba a koláčů.

Jak používat produkt rýžová mouka, hnědá

Hnědá rýžová mouka se vyrábí po rozdrcení 100% čisté celozrnné hnědé rýže. Tato mouka má ořechovou a jemnou chuť. Je to bezlepková rýžová mouka. Proto ji můžete použít v bezlepkových receptech na pečení, zahušťovacích omáčkách, k výrobě chleba, muffinů a palačinek.

Rýžová mouka, hnědá – Velkoobchod

Hledáte velkoobchodníka s rýžovou moukou? Pomůžeme vám s vysokou kvalitou a širokou paletou ingrediencí. Vše přímo od výrobce.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our